BELCHICKEN OVERPOORTSTRAAT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 496 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Belchicken Overpoortstraat. Meer weten? Ontdek meer

12 jul 2024 om 16:55 Zeer stipt geleverd. De koerier had tussenstoppen en hierdoor waren frietjes wat koud maar nog altijd lekker
28 jun 2024 om 14:17 Good food and on time delivery :)
15 jun 2024 om 8:05 Het eten was niet vers, had geen smaak. De bezorgtijd was een grap. De teller staat op 5 min, dan terug op 10min. Eens opnieuw beneden naar 4min, toch niet, terug naar 10 min. Dit spelletje hield veel te lang aan en was heel frustrerend.
7 jun 2024 om 21:40 2u en 45 min moeten wachten
7 jun 2024 om 14:42 On time delivery :)
30 mei 2024 om 23:42 Ik heb 22€ betaald voor eten dat ik in de vuilbak moest smijten. Het was zeker niet vers
8 mei 2024 om 21:29 missing all the dips that were paid for!!!!
8 mei 2024 om 8:18 Always on time
6 mei 2024 om 23:45 Third time ordering the same wings. But this time it was disappointing. Wings were not crispy at all. Dreadful
19 apr 2024 om 13:37 Very good
6 apr 2024 om 15:59 The chicken was not fried, it was raw and when I called the store they denied.
1 mrt 2024 om 11:06 super kind, I got my order exactly as stated in the estimated time and it was delicious. would recommend!